Service bezoeken

Service bezoeken

Met de servicebezoeken wordt u volledig op de hoogte gehouden van de staat van uw huis tijdens uw afwezigheid, hiermee voorkomen wij veel zorgen tijdens uw verblijf in Nederland en voorkomen wij verrassingen bij aankomst.


De service bezoeken betreffen de volgende werkzaamheden:
  • Uw woning wordt geheel aan de buitenkant gecontroleerd en indien gewenst wordt ook binnen gecontroleerd. De controle vindt onder andere plaats op schade, aanwezigheid van ongedierte, opengewaaide luiken, afgewaaide dakpannen en inbraak;
  • De stand van zaken zal worden verwerkt in een rapport en per e-mail of post naar u worden verstuurd;
  • Aanvullende controle na extreme omstandigheden, zoals storm en hevige sneeuwval;
  • Het controleren van de brievenbus en het doorsturen van belangrijke post;
  • Noodzakelijke of aan te raden werkzaamheden worden direct aan u gemeld met een voorstel voor een plan van aanpak (aangevuld met foto's voor de duidelijkheid).

Voor deze service bezoeken kunt u een abonnement afsluiten bij Vakantiehuizen Bourgogne. Vraag geheel vrijblijvend naar een offerte !!

Indien noodzakelijk wordt telefonisch of per mail overleg met u gepleegd en eventueel een begroting voor herstel gemaakt. Kleine reparaties kunnen wij zelf voor u verrichten (zie ook "Klussen en verbouwingen"), ingrijpende werkzaamheden zullen door derden worden verricht. Werkzaamheden worden pas verricht na uw volledige toestemming.

Terug naar de Home pagina