Vakantiehuizen Bourgogne

 

 

Klussen en verbouwingen

Vakantiehuizen Bourgogne verricht zelf de kleinere werkzaamheden maar kan ook door derden uitgevoerde werkzaamheden voor u begeleiden.

Kleine reparaties en de kleinere werkzaamheden kunnen wij geheel zelf voor u verzorgen, u moet hierbij denken aan het aanleggen van een extra waterleiding, elektrotechnische werkzaamheden, een extra wand plaatsen, klein schilderwerk, het plaatsen van een hek etc. Alle werkzaamheden in en rond het huis zijn bespreekbaar.

Voor meer ingrijpende werkzaamheden zoals het plaatsen van een nieuw raam of een nieuwe deur, het vervangen van vloeren, het aanpassen of gedeeltelijk vernieuwen van het dak etc. kunnen wij voor u offerten van vakmensen laten verzorgen. Ook kan Vakantiehuizen Bourgogne de gehele bouwbegeleiding verzorgen zodat u zorgeloos van uw vakanties kan genieten.

Alle werkzaamheden worden pas verricht na uw volledige toestemming op basis van een volledige kostenbegroting. Ook worden er duidelijke afspraken gemaakt over de uitvoeringsduur en de oplevering van de werkzaamheden. Hiermee voorkomt u verassingen achteraf.

Het verzorgen van de offerten en het controleren van de werkzaamheden kunnen voor u op offertebasis worden verricht. 

De tarieven voor onze eigen werkzaamheden bedragen Ä 25,00 per uur. Dit tarief is exclusief BTW en brandstofkosten Ä 0,22 per kilometer gerekend vanaf Ouroux Sous le Bois Sainte Marie.

Terug naar de Home pagina